9 urodziny EDUTAG

Szanowni Państwo,

Z radością informujemy, że dziś (03.02.21) obchodzimy 9 rocznicę utworzenia firmy EDUTAG!

Korzystając z tej okazji chcielibyśmy Państwu podziękować za te wspólne 9 lat, a w szczególności za ostatni rok!

Miniony rok był dla nas jednym z największych biznesowych wyzwań w historii firmy. Sposób organizacji szkoleń, oraz pracy uległ diametralnej zmianie. Procesy zmian i wdrożeń nowych form nauczania, które trwają z reguły miesiącami, a nawet latami odbyły się zaledwie w kilka dni/tygodni – dla nas najbardziej intensywnych w karierze. Przetrwaliśmy i możemy funkcjonować dzięki Państwu! Zaufanie, wsparcie, oraz lojalność naszych klientów przeszły nasze najśmielsze oczekiwania, a grono stałych klientów wciąż rośnie!

DZIĘKUJEMY!💜

Klasycznie trochę statystyki z ostatniego roku:

17.03.2020r – jedno z pierwszych w naszej branży szkoleń stacjonarnych przeniesionych do wersji online w Polsce którego byliśmy organizatorem

Prawie 4000 Uczestników szkoleń webinarowych

Zrealizowane 3 edycje poranków podatkowych (szkoleń długoterminowych)

Ponad 150 zorganizowanych webinarów

4,9/5,0 – średnia z ocen wśród ankietowanych Uczestników

…. a dodatkowo mamy dla Państwa urodzinowe promocje do wyboru!

-10% na pojedyncze zgłoszenie z hasłem w uwagach „9urodziny-10”, albo
-40% przy zamówieniu dwóch szkoleń na drugie szkolenie, lub na drugą osobę z hasłem w uwagach „9-urodziny-40”*

Promocja trwa od 03.02.2020 godz 00:01 do 04.02.2020 godz 23:59.

Oferta szkoleń dostępna jest pod adresem: https://edutag.pl/szkoleniaa/elearning/

*Promocje nie łączą się i dotyczą tylko nowych zgłoszeń, rabat -40% obowiązuje na drugi tańszy produkt/zamówienie, oraz na kolejne parzyste. Przykładowo: zgłoszenie nr 1 – standardowa cena, zgłoszenie nr 2 -40%, zgłoszenie nr 3 standardowa cena, zgłoszenie nr 4 -40%. Przykład nr 2: 1osoba na zgłoszeniu – cena standardowa, 2 osoba -40%, 3 osoba cena standardowa, 4 osoba -40%.

Pozdrawiamy!
Krzysztof Tarkota